Pedagogiskt pris

Vem ska få pedagogiskt pris?

Vem hjälper barnen att lära sig nya saker? Vem hjälper barnen att utveckla sitt allra bästa jag? Nu kan du nominera någon eller en grupp inom förskolan eller skolan som du tycker ska få ett pedagogiskt pris.

Varje år delar skolnämnden ut två pedagogiska priser till en vuxen, ett team eller ett arbetslag i förskolan eller skolan. Tala om för oss vem eller vilka som har gjort något extra för barnen i förskolan eller skolan. Elever, föräldrar, medarbetare och allmänhet kan nominera.

Nominera senast den 9 november på www.enkoping.se/pedagogisktpris.

En jury avgör vem eller vilka som ska vinna. Den
14 december 2015 får vinnarna ta emot sina priser vid kommunfullmäktiges sammanträde i Kommunhuset.

 

http://www.enkoping.se/swwwing/app/cm/Browse.jsp?PAGE=1639784

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *